Tent Trailer Center Logo

(0)

Tent Trailer Center: drie riante showrooms

We willen op vakantie! Het liefst meteen als het mogelijk is en op een plek waar jij je thuis voelt. Het Tent Trailer Center biedt de hoogste kwaliteit en de grootste keuze in vouwwagens en compacte lichtgewicht caravans. Te bewonderen in 3 riante showrooms. Ondersteund door ultramoderne servicecenters voor onderhoud en reparatie. Onze deskundige medewerkers geven eerlijke en gefundeerde adviezen. Of de voorkeur nu uitgaat naar een model uit onze eigen vloot (Holtkamper en Easy Caravanning) of naar één van de talrijke andere merken. Wij hebben altijd een tenttrailer die bij je past. Zo ben je thuis op elke plek.


Utrecht

Utrecht

Tent Trailer Center | conceptstore

Adres:
De Heldinnenlaan 211b
3543 MB Utrecht
route

Duidelijk herkenbaar vanaf de snelweg A2 met een LED scherm van 15 x 3 meter. Met trots ontvangen we je in onze splinternieuwe Tent Trailer Center conceptstore. Alle modellen van Holtkamper en EasyCaravanning staan in de showroom. De innovatieve Holtkamper tenttrailers en de TakeOff, een slimme cross-over van EasyCaravanning. Topmerken van Nederlandse bodem, gemaakt in Emmen.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u
Zaterdag 9.00 - 17.00u

Emmen

Emmen

Tent Trailer Center | basecamp

Adres:
Paganelstraat 12
7821 AA Emmen
route

In Emmen, waar op steenworp afstand ook de productie van Holtkamper en Easy Caravanning plaatsvindt, is het derde Tent Trailer Center ‘Basecamp’ gevestigd. Met een nieuwe showroom en servicecenter. Ook hier is het complete aanbod van de eigen Campfire Group merken te zien, inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions. Je bent van harte welkom op deze mooie locatie.


Openingstijden

Uitsluitend op afspraak geopend
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u

Boxtel

Boxtel

Tent Trailer Center | dé vouwwagenspecialist

Adres:
Mijlstraat 24-25
5281 LL Boxtel
route

Dé Vouwwagenspecialist, al sinds 1982 gevestigd in Boxtel, heet voortaan Tent Trailer Center. Met het deskundige advies en de optimale service die onze klanten gewend zijn. En natuurlijk met zeer ruime keuze uit nieuwe en gebruikte vouwwagens en hefdakcaravans van gerenommeerde merken. De gezellige Brabantse vestiging van maar liefst 5000 m2 waar de koffie altijd klaar staat.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 16.00u