Tent Trailer Center Logo

(0)

Wij repareren elk merk vouwwagen

Onze specialisten repareren vouwwagens van elk merk. Heb je bijvoorbeeld een vouwwagen van Aart Kok, Cabanon, Camp-Let, Comanche, Combicamp, Conway, Holtkamper, Roadmaster, Raclet of Trigano? In onze vestiging in Boxtel kun je met elk merk vouwwagen of tenttrailer bij ons terecht. Ook smart caravans van het merk Kip Shelter kunnen wij repareren. Met een ruime werkplaats, jaren ervaring en de beste materialen op voorraad zorgen wij ervoor dat je vouwwagen in topconditie wordt gebracht. In onze vestigingen in Utrecht en Emmen zijn wij met name gespecialiseerd in reparatie van Holtkamper’s en de Easy Caravanning Take-Off’s.

 

Eigen tentatelier 

Is de tent van je vouwwagen beschadigd? Geen probleem, in Boxtel en Emmen hebben we een eigen tentatelier waardoor wij ook reparaties aan de tentdoeken kunnen verzorgen. Alle reparaties worden met uiterste zorg gedaan zodat je weer veilig en compleet op vakantie kunt gaan.

 

Is je tenttrailer, vouwwagen of smart caravan beschadigd? Neem dan contact op met één van onze specialisten door het onderstaande formulier in te vullen.

 


Plan online een onderhoudsbeurt

Je kunt een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt via het onderstaande formulier of door te bellen met ons servicecenter (0411-683601).  Ook een ‘klaar terwijl je wacht’ onderhoudsbeurt behoort tot de mogelijkheden.