Tent Trailer Center Logo

(0)

Combi Camp Flexi Tent & Trailer

Vouwwagens  FLEXI Tent & Trailer

Kijkend over de duinen naar de Hollandse kustlijn, staat de FLEXI Tent & Trailer te wapperen in de wind. Deze gezinswagen heeft 4-6 slaapplaatsen en beschikt over vel...
Lees meer

€ 7.995,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Vouwwagens  FLEXI Tent & Trailer

Kijkend over de duinen naar de Hollandse kustlijn, staat de FLEXI Tent & Trailer te wapperen in de wind. Deze gezinswagen heeft 4-6 slaapplaatsen en beschikt over vele optionele accessoires, zoals een inritsbaar kuipzeil, varioluifel of boogluifel. Daarnaast is deze vouwwagen zeer snel opzetbaar.

Bij de Tent & Trailer kan in de winter de tentunit eraf en heb je een bagagekar voor het haardhout en andere zaken. De bagage trailer is gemaakt van lichtgewicht en onderhoudsvrij aluminium sandwich panelen. Voor de bodem is gebruik gemaakt van 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting.

De vouwwagen is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tentunit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. De keuken is optioneel verkrijgbaar als aluminium disselkeuken.

Vol met handige details, die van kamperen een feest maken
Het design van de tent is duidelijk Combi-Camp, maar de FLEXI is een heel nieuwe toevoeging aan het assortiment. Zoals je van Combi-Camp gewend bent is het een All-in-One concept.

Wat je er altijd bij krijgt:
-Automatische voortent
-Windschermen
-Ramen in het slaapgedeelte
-Twee lattenbodem bedden
-4-6 persoons
-Bagagebuidel annex kindertent
-Laden en lossen zonder tent opzetten
-Demontabele tent-unit
-Oplooprem
-Autowielen
-1000 liter bagageruimte

Technische specificaties

Naam: Combi Camp Flexi Tent & Trailer
Merk: combi camp
Type: flexi tent & trailer
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2022
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 358 cm
Breedte: 172 cm
Totale hoogte: 115 cm
Gewicht: 400 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 350 kg
Slaapplaatsen: 6
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 200 x 140 cm
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Exterieur/Interieur: Bagagebuidel
Voortent
Windhoek
Techniek en veiligheid: Jaeger stekker
Oplooprem
Slaapcomfort: Lattenbodem

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.