Tent Trailer Center Logo

(0)

Smitveld Ruebist / Ultimate

Tentkamperen in een vouwwagen?

Het kan in een Smitveld.
Nergens blijft het tentgevoel zo aanwezig als in een Smitveld.

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 ruime slaapplaatsen en een ...
Lees meer

€ 13.429,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Tentkamperen in een vouwwagen?

Het kan in een Smitveld.
Nergens blijft het tentgevoel zo aanwezig als in een Smitveld.

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 ruime slaapplaatsen en een riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste bed van 150 x 220 is goed bereikbaar, compleet met een schotelbed voor nóg meer comfort.

Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Lodgist, Violist en Patist is de grote boogluifel een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt in de vouwwagen.

Ruimte
De Smitveld Ruebist voortent is ruim genoeg om met zijn vieren of vijven rond de tafel te zitten, Met de Smitveld Cuisine onder de grote boogluifel heb je alle kookruimte. De ouders slapen op de wagenbak in een riant lang bed. Het centraal geplaatste bed met een comfortabele koudschuimmatras van 150 x 220 is makkelijk bereikbaar. Een schotelbed complementeerd het geheel en staat garant voor een zeer goede nachtrust. Helemaal met een Smitveld Tunnelluifel heeft u een perfect beheersbaar binnenklimaat.

In de Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Smitveld Lodgist, -Violist en -Patist is de grote boogluifel samen met de zijschermen een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt bij de vouwwagen. De Boogluifel voorziet u van schaduw, geeft privacy en beschutting tegen wind en regen en staat garant voor vele gezellige kampeeravonden op de camping. 

Kuipgrondzeil
De Smitveld Ruebist beschikt over een kuipgrondzeil. Dit is een belangrijk detail van elke Smitveld vouwwagen, doordat de tent één geheel is, heeft u geen last van tocht, water en beestjes in de tent. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Met een stevige storm staat een Smitveld vouwwagen als een huis.

Sterk
Smitveld vouwwagens zij gemaakt van de beste materialen. Het katoenen tentdoek is gemaakt van van Ten Cate doek. De wagenbak is gemaakt van watervaste Melaply panelen. Het AL-KO systeemchassis met oplooprem is het meest comfortabele en veilige onderstel. De stevige rubber geveerde as, de grote 13-inch auto wielen en het lage zwaartepunt maken het geheel tot een trouwe globetrotter. In Frankrijk met 130km per uur naar het zuiden is heel goed mogelijk.


Technische specificaties

Naam: Smitveld Ruebist / Ultimate
Merk: smitveld
Type: ruebist
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2022
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 335 cm
Breedte: 160 cm
Totale hoogte: 110 cm
Gewicht: 330 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 420 kg
Slaapplaatsen: 2
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 220 x 150 cm

Exterieur/Interieur: Boogluifel
Elektro doorvoer
Kuipgrondzeil
Luifel zijwanden
Neuswiel
Regenhoes
tenttapijt
Voortent
Voorwand
Keuken: Cuisine 1 kast en werkblad
Gascomfoor
Slaapcomfort: Froli bedsysteem
Premium bed
Techniek en veiligheid: Oplooprem
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokdempers

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 39,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.