Tent Trailer Center Logo

(0)

Smitveld Tourist

Nieuw in onze showroom de Smitveld Tourist. De bekende Smitveld looks maar dan met uitzicht naar alle kanten door de hogere muren en extra ramen. De hoekramen geven veel zicht op de omgeving en er komt veel meer licht binnen. De verhoging...
Lees meer

€ 17.430,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Nieuw in onze showroom de Smitveld Tourist. De bekende Smitveld looks maar dan met uitzicht naar alle kanten door de hogere muren en extra ramen. De hoekramen geven veel zicht op de omgeving en er komt veel meer licht binnen. De verhoging van de voortent geeft meer stahoogte waardoor de Tourist een eigen gezicht heeft gekregen.
Natuurlijk heeft de Tourist Ultimate een riant bed van 220x150x13cm wat garant staat voor een goede nachtrust. Door de lengte opstelling van het bed hoeft u niet over elkaar heen te klauteren als je in- en uit bed gaat. Uiteraard is de Tourist uitgerust met een inritsbaar kuipgrondzeil waardoor beestjes, stof en tocht geen kans maken om binnen te dringen. 
De Tourist heeft extra luifelruimte door een boogstok waaraan je de boogluifel kunt ritsen, hierdoor ontstaat een fijne buitenruimte waar je met het hele gezin onder kunt zitten.
Het is wat meer werk dan een Ruebist, maar binnen 20 minuten staat ook deze grote tent klaar voor een onvergetelijke vakantie.

Technische specificaties

Naam: Smitveld Tourist
Merk: smitveld
Type: tourist
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2022
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 335 cm
Breedte: 160 cm
Totale hoogte: 110 cm
Gewicht: 380 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 370 kg
Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 220 x 150 cm

Exterieur/Interieur: Boogluifel
Elektro doorvoer
Kuipgrondzeil
Luifel zijwanden
Neuswiel
Regenhoes
tenttapijt
Voorwand
Keuken: Cuisine 1 kast en werkblad
Slaapcomfort: Froli bedsysteem
Koudschuim matras
Techniek en veiligheid: Jaeger stekker
Oplooprem
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokdempers

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.