Tent Trailer Center Logo

(0)

Smitveld Violist / Ultimate

Tentkamperen in een vouwwagen?

Het kan in een Smitveld.
Nergens blijft het tentgevoel zo aanwezig als in een Smitveld.

Violist

De Smitveld Violist is een opvallend vormgeg...
Lees meer

€ 15.429,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Tentkamperen in een vouwwagen?

Het kan in een Smitveld.
Nergens blijft het tentgevoel zo aanwezig als in een Smitveld.

Violist

De Smitveld Violist is een opvallend vormgegeven vouwwagen. Deze vouwwagen heeft een verhoging in de zijkanten inclusief zijruiten, dat maakt de Smitveld Violist nog ruimer. De violist biedt veel staruimte. In de ruime voortent kunt u met 6 personen aan tafel zitten en in de slaaptent ligt een heerlijk comfortabel bed met een koudschuimmatras van 220x150 cm op een Froli veerschotels. U zet de Violist in zijn geheel in geheel binnen 10 minuten op, alle buizen van het tentframe zijn al bevestigd aan de tent. Tijdens het afspannen van de tent kan een ander al de tent inrichten. Zo bent u samen zo klaar. En daarna Vakantie!

Voor 2 tot 5 personen

Voordelen
Met de Violist heb je alles voor een ontspannen vakantie. Onder de luifel kan je eindeloze zomeravonden op de camping beleven. De sfeervolle tent en het gezellige kaarslicht maken het plaatje af. Echt genieten dus.
Ook als die prachtige dag iets natter is, maakt dat niet uit. De Violist vouwwagen heeft een grote binnenruimte waar iedereen in past en de avond gezellig verder gaat. De voortent heeft een volledig kuipgrondzeil zodat het daar echt comfortabel blijft: Lekker warm en droog! Het kuipgrondzeil is uniek voor vouwwagens. Het kuipgrondzeil houdt beestjes en water buiten de tent. Ook blijft tocht buiten en de warmte (als dat gewenst is) binnen.

Heel veel ruimte in de Violist vouwwagen
Als je op zoek bent naar een grote vouwwagen is de Violist zeker een goede keuze. De tenttrailer heeft een grote voortent, 4 meter breed en bijna 2,5 diep, waar 6 kampeerstoelen en een tafel ruim inpassen. Door de rechte zijwanden is er ook veel “hoofdruimte” waardoor de Violist heel veel groter aanvoelt dan de Ruebist tenttrailer.
Wat wel erg fijn is, is het opzetgemak dat elke Smitveld vouwwagen heeft. Ook de Violist is snel en makkelijk op te zetten. Dit komt door het slimme opzetsysteem waarbij de belangrijkste stokken vastzitten in de tent.

Het beste bed op de camping
Centraal in de vouwwagen staat het beste bed van de camping. In de riante slaapcabine ligt een heerlijk matras oip een comfortabel schotelbed. Op de achterkant van de Smitveld vouwwagen is er ruimte voor de ventilatieluifel. Met de ventilatieluifel lijkt het net alsof je buiten slaapt, maar toch met volledige privacy.
Ook voor de kinderen is er een fijne slaapplek. Er zijn twee plekken direct naast de centrale slaapcabine. Daarbij is de luifeltent een interessante optie.

Technische specificaties

Naam: Smitveld Violist / Ultimate
Merk: smitveld
Type: violist
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2022
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 335 cm
Breedte: 160 cm
Totale hoogte: 110 cm
Gewicht: 380 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 370 kg
Slaapplaatsen: 2
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 220 x 150 cm

Exterieur/Interieur: Boogluifel
Elektro doorvoer
Kuipgrondzeil
Luifel zijwanden
Neuswiel
Regenhoes
tenttapijt
Voortent
Voorwand
Keuken: Cuisine 1 kast en werkblad
Gascomfoor
Slaapcomfort: Froli bedsysteem
Premium bed
Techniek en veiligheid: Oplooprem
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokdempers

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 39,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.