Tent Trailer Center Logo

(0)

Trigano

Trigano, voor avonturen van topkwaliteit met voldoende ruimte voor iedereen.
Alle modellen van Trigano zet je gemakkelijk op. Zowel het type wagen met de losse voortent (en gebruiksvriendelijk buizenframe), als het type met de automatische voortent. Het tentdoek van Trigano is van hoogwaardige kwaliteit; bestand tegen water, scheuren, vocht en veroudering.
Elke wagen van Trigano heeft twee slaapkamers, die gemaakt zijn volgens het tent-in-tentprincipe. De matrassen zijn breed en comfortabel. Je kunt naar wens extra slaapplaatsen toevoegen in de vorm van ondertenten of zijtenten.
Bergruimte heb je genoeg in een Trigano. Als extra optie kunnen we bovendien een disselbak of een fietsenrek monteren.
Alle modellen zijn met een keukenblok leverbaar. Deze bevestigt Trigano aan de achterzijde van de tenttrailer en biedt volop ruimte voor optimaal kookplezier. Elke keuken heeft een ruim driepits gasstel en een gootsteen.

Sorteer op:
Placeholder

Trigano Odyssee GL 2.3

De Trigano Odyssee GL 2.3  met vernieuwde keuken, 30% grotere laadruimte, geheel nieuwe tent ontwerp, grotere luifel maar liefst...

€ 11.295,00

Vestiging Boxtel

1

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.